Opremanje

Pomoćni ležaj kao pravi krevet

Majur predstavio liniju pomoćnih ležajeva koji su kvalitetom i udobnošću gotovo jednaki pravom krevetu

Majur

Svima vama koji se bavite turizmom, sigurno se ne jednom desilo da ste u punoj sezoni morali odbiti goste zbog nedovoljnog broja kreveta u raspoloživoj sobi. Goste ste poslali kod susjeda koji ima slobodan apartman ili u drugi hotel. S gostom, otišla je i prilika za zaradu više.

Kako bi izašli ususret objektima koji u segmentu smještaja žele ponuditi pomoćni ležaj, a da pritom osiguraju i visoku kvalitetu kao i na fiksnom krevetu, u zagrebačkoj su tvrtki Majur osmislili liniju pomoćnih ležajeva koja odgovara upravo ovim potrebama. Radi se o ležajevima koji su posebno osmišljeni kako bi udobnošću bili izjednačeni s krevetima – posjeduju sve prednosti klasičnih madraca, s multi sustavom opruga za neometan i ugodan san, a k tome imaju i specifičan mehanizam podnice koji sprečava proklizavanje.

Dimenzije ovakvog pomoćnog ležaja su 90×200 centimetara, pa na njemu mogu spavati i odrasli i djeca. Sklopljen ima debljinu od tek 30 centimetara, te se može lako spremiti u bilo koji prostor. Pomoćni ležajevi “u rezervi” pametna su odluka za sve hotelijere i pružatelje usluga smještaja, s obzirom da se u sezoni često susreću sa situacijama u kojima je potreban “ležaj više”. Umjesto pribjegavanja “luftmadrac rješenjima”, pomoćni ležaj svakako je puno udobnija i profesionalnija alternativa, koja bez sumnje pruža udobnost pravog kreveta. www.majur-hs.hr