Opremanje

Počinje sezona roštilja

S prvim toplijim proljetnim danima, glavni aduti naše ponude postaju vanjski prostori, terase i bazeni, a zajedno s njima i – roštilji. Nezaobilazan dodatak svakom objektu, osim roštiljanja, može se koristiti za dimljenje, pečenje, pa čak i flambiranje, kuhanje i pirjanje. Izdvajamo dva odlična modela

Ofyr

OFYR roštilj

Atraktivnog dizajna, OFYR je roštilj koji će se uklopiti u baš svaki eksterijer, bilo da je riječ o manjim obiteljskim ili velikim ugostiteljskim objektima.

Hrana se priprema na kompaktnoj površini, a izvor topline se nalazi u samom centru. Kod OFYRa nije potrebno brinuti o intenzitetu vatre, dovoljno je vatru samo održavati.

OFYR2

Zahvaljujući posebnoj leguri od koje je ploča izrađena, postiže se temperaturna gradacija koje će omogućiti vrlo precizno kuhanje. Istovremeno se može pržiti jaja, kuhati povrće i peći odrezak.

Odličan za showcooking evente, OFYR je otvoren, pa hrana pripremljena na njemu ima diskretan okus roštilja.

Radna površina roštilja je velika, a izuzetno je jednostavan za održavanje: dovoljno ga je nakon upotrebe počistiti lopaticom i premazati nauljenom krpom. OFYR je dostupan u dimenziji promjera 100 cm.

Osnovni model OFYR Classic 12.000 kn / www.habycreative.com

 

WEBER SUMMIT CHARCOAL GBS
Jedan od vodećih proizvođača roštilja i opreme za roštiljanje Weber, ove je godine predstavio novi Summit Charcoal roštilj na ugljen.

Izrađen je od kvalitetnog čelika i presvučen slojem emajliranog porculana, što mu donosi dvije važne odlike – zaštitu od progorjevanja i hrđe, te odličnu iskoristivost unutar posude roštilja, a jedno punjenje ugljena držat će toplinu i do 12 sati.

Summit Charcoal

Promjer posude roštilja je 61 centimetar, što ga čini pogodnim i za ugostiteljske objekte. GBS (Gourmet Barbecue System) omogućava primjenu raznih dodataka, kao što su wok posude, searing rešetke, posude od lijevanog željeza ili čak kamena za pečenje kruha i pizze. Tri otvora na kotlu omogućavaju maksimalno podešavanje temperature: od niskih temperatura (dimljenja), do vrlo visokih temperatura za, primjerice, pripremu steakova.

cijena: 15.999 kn / www.kraljzara.hr


 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci