Opremanje

Perilice crnog posuđa

Winterhalterova nova UF serija perilica crnog suđa posebno je razvijena i prilagođena za primjenu u restoranima i hotelima

tehnoinvest-web

 

Perilice dolaze u tri različite veličine, a ovisno o raspoloživom prostoru kupci mogu odabrati modele UF-M (medium), UF-L (large) i UF-XL (extra large). Korisnik ima mogućnost odabira prilagođenih programa pranja ovisno o tipu i stupnju zaprljanosti kuhinjskog posuđa, a s tzv. ‘TurboZym’ postupkom tijekom pretpranja, sasušeni ostaci se omekšavaju inovativnim sredstvom za razgradnju naslaga, te uklanjaju prije samog programa pranja.

Svi su modeli opremljeni i visoko-učinkovitim sustavom pranja VarioPower, kojim se snažnim tlakom vode uklanjaju i najotpornije naslage nečistoće. Vrata su dizajnirana na način da omogućuju slobodan pristup unutrašnjosti perilice što čišćenje čini lakšim.

Više nije potrebno vaditi niti tešku košaru izrađenu od nehrđajućeg čelika kako bi pristupili unutrašnjosti perilice, već se ona jednostavno otklopi prema gore prije čišćenja. Pomoću kolica za košare omogućen je jednostavan prolaz svim raspoloživim prostorima prilikom sakupljanja prljavog posuđa, te umetanje posuđa u perilicu izravno s kolica. Nakon pranja čisto se posuđe jednostavno vraća na radne stanice.

Nova UF serija ima i unaprijeđen sustav oporavka topline – Energy, gdje se para proizvedena tijekom pranja koristi za zagrijavanje ulazne vode sljedećeg ciklusa pranja, dok se para kondenzira u izmjenjivaču topline čime se ostvaruju velike uštede troškova energije. Svi modeli perilica UF serije opremljeni su Standby načinom rada koji se aktivira sam od sebe i smanjuje temperaturu bojlera, do te mjere da perilica tijekom sljedećeg ciklusa pranja ponovo može zagrijati bojler na zadanu temperaturu bez dodatnog čekanja.

Perilice crnog posuđa će se moći vidjeti na sajmu HoReCa Adria u Opatiji, od četvrtka 9. do subote 11. 11.

www.winterhalter.hr

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci