Događaji

Otvorene prijave za sajam HoReCa Adria

Sajam opreme za hotele, apartmane i ugostiteljstvo HoReCa Adria organiziramo u Opatiji za vas od 8. do 10. studenog 2018, a više od 90 izlagača predstaviti će najnoviju opremu, uređaje, tehnologije i usluge

HORECAADRIA-SLIDE

Sajam će kroz tri dana povezati najbolje turističke djelatnike s vrhunskim dobavljačima i poslovnim partnerima, i prilika je to za sve vas koji razmišljate u ulaganju u novu opremu i povećanje kvaliteta vaših smještajnih objekata i restorana da na jednom mjestu pronađete sve potrebno.

Tijekom sajma održati će se i brojne prezentacije najnovije opreme i tehnologija, a sam izlagački program osim profesionalne ugostiteljske opreme obuhvaća tekstil, opremu za hotelske sobe, sitan inventar i stolno posuđe, dekore i namještaj, potrošni materijal i niz drugih za vrhunsku uslugu neophodnih elemenata.

U ugodnoj i prijateljskoj atmosferi podružite s s Vašim dobavljačima, a svoju ulaznicu za sajam možete preuzeti i nastavku. Sajam se održava od četvrtka 8. studenog do subote 10. studenog u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a radno vrijeme je od 10 do 18 sati, odnosno u subitu 19. studenog od 10 do 17 sati.

preuzmi_ulaznicu_button

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci