Novosti

Otvorene prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade 2018. koja se sastoji  od šest kategorija: Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine, Nagrada poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) i nagrada Ljudi u turizmu. Prijave su otvorene do 13. kolovoza 2018. godine

Ovim priznanjima želi se nagraditi, ali i motivirati sve tvrtke, udruge i pojedince koji svojim radom pokazuju izvrsnost i daju novu vrijednost hrvatskom turizmu. Nagrade su sveobuhvatne i prate svjetske turističke trendove te se njima daje poticaj svima da nastave doprinositi rastu hrvatskog turizma u međunarodnim okvirima.

Podsjećamo kako su ranije objavljene prijave i kandidature za dodjelu godišnje nagrade „Anton Štifanić“ i „Nagrada za životno djelo“, koje se zaprimaju od strane fizičkih i pravnih osoba do 31. kolovoza 2018. godine, odnosno za nagradu „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ koje su se zaprimale do 27. srpnja 2018. godine. Kandidature za izbor djelatnika godine mogu podnijeti turističke zajednice, ministarstva, strukovne udruge, tvrtke te jedinice lokalne samouprave.

Više informacija o dodjeli nagrada moguće je pronaći na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice.

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci