Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Vjesnik jeseni i početka zime. Fina i mekana, lignja je upravo onakva kakvo je i more u jesen, mirno i mirisno i sada je vrijeme za gastro uživanje
Sjećate li se okusa i mirisa djetinjstva? Donosimo pet zaboravljenih recepata pravih, starih bakinih kolača
O rakovici, nekad zapostavljenoj namirnici, a danas pravom gastronomskom blagu piše Dragan Jurdana u novom broju časopisa Turizam info
Zelena nalik na travu, divljeg, oštrog okusa, a opet pitoma. Od 300 različitih vrsta na svijetu, ova naša divlja je posebna i spaja sve gušte svijeta!
Prvi zapis o sorbettu koji se u Veneciji služio za prijelaz između obroka datira iz 1528. g. U Hrvatskoj se poslužuje s votkom, sladoledom i pjenušcem
Rota Standard 2008. servira se u bordoškoj čaši, na temperaturi 16-18 °C, a najbolje se slaže sa janjetinom s roštilja, biftek-ramstek sa žara...
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Josić Cuvee Nigra 2010.
14.07.2011
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Kozlović Malvazija Akacia 2009.
07.07.2011
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Roxanich Teran Re 2006.
30.06.2011
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Istravino Postup Donja Banda 2007.
21.06.2011
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Roxanich SuperIstrian 2007.
16.06.2011
Car u moru i na gradelama
ZUBATAC - dentex dentex
15.06.2011
Kvaliteta pića uvelike ovisi i brizi o čašama
Održavanje čaša - zadovoljstvo, a ne muka
14.06.2011
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Toljanić Žlahtina 2009.
09.06.2011
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Krauthaker Pinot crni 2008.
02.06.2011
Vinski izlog - karakteristike vina, uz koja jela ga poslužiti i kako
Trapan Uroboros 2009.
26.05.2011