Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Ukoliko namjeravate adaptirati starinu, pazite da zadržite one arhitektonske i autohtone elemente koji čine razliku, zbog kojih je gost zadovoljniji
Znate li da vodu u kuhinji dnevno otvorimo i zatvorimo i do 90 puta? Dizajn i funkcionalnost miješalice za vodu pri tome igraju ključnu ulogu
Nakon što turisti odu, treba odraditi generalno čišćenje restoranske kuhinje. Danas za to postoje tehnologije i nove generacije sredstava za čišćenje
Ako zamišljate luksuzno uređenje objekta donosimo primjer jedne od najluksuznijih i najskupljih suvremenih villa u Hrvatskoj
Ova naizgled manje važna oprema može vam život i rad u profesionalnim kuhinjama olakšati i više nego što ste očekivali
Uvođenje magnetnih kartica umjesto ključeva daje mogućnosti hotelijerima za povećanje prometa kroz ostale usluge i proizvode, poput vending aparata
ZDRAVLJE JESENI
Sok jabuka-orah
22.10.2014
DIZAJN & TRENDOVI
Restorani top dizajna
02.10.2014
OPREMANJE
Kada tuš postane svjetiljka
24.07.2014
SPREMNI ZA GUŽVU ILI EKO KATASTROFU?
Kad mastolovi zakažu
24.07.2014
NOVOSTI U PONUDI
Sorby & Frosty za ljetna osvježenja
22.07.2014
VRIJEME JE ZA OSVJEŽENJE (ALI I ZA ZDRAVLJE)
Sokovnici
18.07.2014
OPREMANJE
Kako inovativno urediti apartman?
15.07.2014
TRENDOVI
Vending aparati
15.07.2014
NOVE TEHNOLOGIJE
Otvori se dodirom
08.07.2014
HOTELSKA KUPAONICA
Pritisni i operi
03.07.2014