Opremanje

Odlaganje otpadnih jestivih ulja

Tvrtka Sekundar usluge ponudila je uslugu zbrinjavanja otpadnog ulja iz ugostiteljskih objekata. Proces zbrinjavanja u potpunosti je prilagođen potrebama pojedinog objekta, pri čemu je ugostitelj siguran da je otpadno ulje zbrinuto na pravilan način

Sekundar

Otpadno jestivo ulje u zbrinjavanju otpada mora se odvojeno sakupljati, i skladištiti u odgovarajućim spremnicima, odvojeno od ostalih vrsta otpada, a s obzirom da je reciklažna sirovina,  o njemu valja voditi računa kao i o svakim drugom otpadu namijenjenom recikliranju – pripremiti ga za zbrinjavanje što čišćeg i procijeđenog.

Za zbrinjavanje takvog otpada potrebno je angažirati tvrtku ili obrtnika ovlaštenog za pružanje takve djelatnosti. Na području Istre i Kvarnera jedna od vodećih tvrtki koja se bavi zbrinjavanjem otpadnog jestivog ulja jest Sekundar usluge.

Sekundar usluge dostavljaju ugostiteljima ambalažu u kojoj će se prikupljati otpadno ulje, te je prazne sukladno potrebama pojedinog objekta, prema rasporedu unaprijed dogovorenom s ugostiteljem. Zbrinjavanje ovakvog otpada prati i sva zakonom predviđena dokumentacija i identifikacijski broj (tzv. ključni broj otpada) čime se ugostitelj osigurava da je otpadno ulje iz ugostiteljskog objekta na pravilan način zbrinuto.
www.sekundar-usluge.com

Tagovi: , , ,

Povezani članci