Novosti

Objavljen poziv na Udruženo oglašavanje

Kao i svake godine, početkom kolovoza Glavni ured Hrvatske turističke zajednice objavio je Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2017. godini po ukupno 11 modela, a planirana sredstva iznose ukupno 40.000.000,00 kn (s PDV-om)

Udruzeno oglasavanje plakat

Ove je godine na raspolaganju 11 modela, a krajnji rok za prijavu je 10. rujna 2016. godine.

Model I
Posebni programi destinacijske promocije obalnih županija i Grada Zagreba, te strukovnih udruga u turizmu, a udruženo oglašavanje se odnosi isključivo na ponudu destinacije u predsezoni i posezoni (siječanj-lipanj i rujan-prosinac ne uključujući oglašavanje ponude za mjesece srpanj i kolovoz). Ukupna planirana sredstva iznose 23.650.000,00 kuna (s PDV-om).

Model čine:
• Model I-a: Udruženo oglašavanje opće ponude destinacije 2017.
• Model I-b: Udruženo oglašavanje nositelja strukovnih udruga u turizmu 2017.
• Model I-c: Udruženo oglašavanje nositelja smještajne ponude 2017.
• Model I-d: Udruženo oglašavanje posebnih programa destinacije – oglašavanje destinacije 2017.
• Model I-e: Udruženo oglašavanje posebnih programa destinacije 2017.

Prijave za modele I-a, I-c, I-d i I-e podnose se uz naznaku modela u pisanom obliku isključivo poštom na adresu turističkih zajednica obalnih županija ili Turističke zajednice grada Zagreba, a prijava na model I-b na adresu Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice.

Model II
Udruženo oglašavanje organiziranih programa putovanja koje obuhvaća oglašavanje Republike Hrvatske kao turističke destinacije koje provodi Hrvatska turistička zajednica u suradnji s organizatorom putovanja s organiziranim autobusnim ili zračnim dolascima u Hrvatsku u njegovim promotivnim kampanjama (programi koji uključuju organizirane usluge prijevoza do Hrvatske i smještaja u Hrvatskoj).

Odnosi se isključivo na ponudu organiziranih programa za Hrvatsku koji uključuju predsezonu i/ili posezonu (siječanj-lipanj i rujan-prosinac). Ukupna planirana sredstva iznose 10.500.000,00 kuna (s PDV-om).

Model II čine:
• Model II-a: Udruženo oglašavanje organiziranih programa putovanja za Hrvatsku
• Model II-b: Udruženo oglašavanje organiziranih programa putovanja konsolidatora u zračnom prijevozu
• Model II-c: Udruženo oglašavanje organiziranih programa putovanja konsolidatora TO/TA

Organizator putovanja/konsolidator prijavu uz naznaku „Prijava za udruženo oglašavanje model II/2017“ podnosi isključivo poštom u pisanom obliku na adresu Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice.

Model III
Posebne programe destinacijske promocije kontinenta (osim Grada Zagreba), a udruženo oglašavanje se odnosi na ponudu destinacije na kontinentu tijekom cijele godine. Ukupna planirana sredstva za udruženo oglašavanje hrvatskog turizma u posebnim programima destinacijske promocije kontinenta su sredstva za turistički nerazvijena područja i iznose 5.850.000,00 kuna (s PDV-om).

Model III čine:
Model III-a: Udruženo oglašavanje opće ponude destinacije na kontinentu 2017.
Model III-b: Udruženo oglašavanje nositelja smještajne ponude na kontinentu 2017.
Model III-c: Udruženo oglašavanje programa organiziranih putovanja na kontinentu 2017.

Prijave za modele III-a i III-b podnose se uz naznaku modela isključivo poštom u pisanom obliku na adresu turističkih zajednica kontinentalnih županija, a za model III-c uz naznaku „Prijave za udruženo oglašavanje model III-c/2017“ podnose se isključivo poštom u pisanom obliku na adresu Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice.

Svi obrasci za prijavu nalaze se na službenim stranicama HTZ-a, a krajnji rok prijave po svim modelima je 10. rujna 2016. godine. Za sva pitanja i pojašnjenja svi zainteresirani partneri se mogu obratiti na e-mail adresu oginfo@htz.hr.

Tagovi: , , ,

Povezani članci