Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Ski sezona u Alta Badiji počinje 5. prosinca, a u nedjelju 14. prosinca chefovi s Michelinovim zvjezdicama kuhaju za skijaše
Radi uspješne realizacije Strateškog marketinškog plana HTZ pristupila prikupljanju i odabiru ponuda specijaliziranih i visoko kvalificiranih agencija
Kažu da je rijetka prilika da ponovno ostavimo prvi dojam. U restoranu upravo stol čini prvi dojam i dio je kombinacije gdje dobivamo ili gubimo gosta
Ivana Vidaković, slastičarka porečke Centralne kuhinje Pical pobjednica je Državnog prvenstva slastičara, održanog u sklopu Dana hrvatskog kulinarstva
Za sve one koji razmišljaju o opremanju turističkih objekata za sezonu 2015, dobra je vijest o novim i bržim mogućnostima odobrenja leasinga
Tork higijenski sustavi za toalete i kuhinje pružaju visokoisplativa rješenja uz unaprijeđeno održavanje i najviši standard higijene uz niže troškove
NAJBOLJE OCIJENJEN RESTORAN MONTE
Izašao gastro vodič Gault Millau 2015
06.11.2014
VRIJEME ZA ULAGANJE
Nova kolekcija gotovinskih kredita
06.11.2014
BROJKE GOVORE VIŠE OD RIJEČI
15 milijunti uređaj!
06.11.2014
ČOKOLADNE RADOSTI
Napravite praline
30.10.2014
ZA LJUBITELJE BRZINE, ELEGANCIJE I IZVRSNOSTI
Predstavljena nova Mazda MX-5
27.10.2014
NE PROPUSTITE
Novi, jesenski broj časopisa Turizam info
14.10.2014
KONGRES MEDITERANSKE KUHINJE U NAPULJU
Andrej Barbieri predstavlja Hrvatsku
10.10.2014
NOVE AKCIJE
Stipendije Ministarstva turizma
09.10.2014
OD VRHUNSKIH DO JEDNOSTAVNO SMIJEŠNIH
Turistički slogani
02.10.2014
POZIV ZA IZNAJMLJIVAČE
Forum obiteljskog smještaja
02.10.2014