Nekategorizirano

Novo vodstvo Zajednice obiteljskog turizma pri HGK

Na jučer održanoj sjednici imenovani su novi čelni ljudi Zajednice obiteljskog turizma koja djeluje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori

Fos - Forum obiteljskog smještaja

Nova predsjednica Zajednica obiteljskog smještaja postala je Danijela Čavlović koja je do sada obnašala funkciju zamjenice predsjednika te dužnost predsjednice Zajednice obiteljskog turizma Zagreba. Široj je javnosti poznata kao vlasnica bed&breakfasta Kairos u Zagrebu, koji je ujedno i bio prvi takav objekt u glavnome gradu te ponudio inovativan turistički proizvod. Danijela je i čest govornik na konferencijama s temom obiteljskog turizma, ali i nizu drugih evenata koji su povezani s prodajom i marketingom obiteljskog smještaja.

Na ovoj funkciji Danijela Čavlović nasljeđuje Nedu Pinezeća koji je razrješen na vlastiti zahtjev, a u budućnosti se namjerava posvetiti vlastitim projektima.

Nova zamjenica predsjednika je Martina Nimac, predsjednica Sekcije Zajednice obiteljskog turizma Splitsko-dalmatinske županije.

Zajednica obiteljskog turizma dobila je još jedno pojačanje. Na mjesto poslovne tajnice imenovana je Lana Petrović. Lana dolazi iz tvrtke booking.com gdje je posljednjih nekoliko godina operativno radila u segementu obiteljskog smještaja i dobro poznaje problematiku s terena, te će značajno doprinijeti daljnjem razvoju zajednice obiteljskog turizma i budućih projekata.

 

 

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci