Novosti

Novo ruho portala PoslovniTurizam.com

Ususret najvećoj svjetskoj kongresnoj burzi IMEX u Frankurtu, predstavljen je obnovljeni i unaprijeđeni alat za promociju kongresnog i poslovnog turizma, portal PoslovniTurizam.com

PoslovniTurizam

Ovaj projekt, pokrenut prije šest godina, dobro je poznat kongresnoj industriji i njezinim korisnicima, s obzirom da objedinjuje ponudu hrvatskog poslovnog turizma, kako bi olakšao organizaciju evenata svim planerima događanja, od marketingaša i PR-ovaca, do poslovnih tajnica i predsjednika raznih udruženja

– To je svakako bila novina u hrvatskoj kongresnoj industriji, u kojoj se godišnje organizira više od 8.000 različitih događanja. U međuvremenu su se dogodili neki novi trendovi, te je i kongresna industrija počela koristiti mnoge online alate, od mobilnih aplikacija i gadgeta do virtualnih evenata i web streaminga. Stoga će i nova generacija potpuno redizajniranog portala PoslovniTurizam.com odnosno u emgleskoj varijanti CroatiaMeetings.com korisnicima pružiti kvalitetnije iskustvo, još više savjeta i podrške prilikom organizacije događanja, izjavila je Daniela Kos, voditeljica projekta.

Osim potpuno novog izgleda portala, najveće izmjene i poboljšanja odnose se na alat pretrage kapaciteta, odnosno dobavljača (tzv. venue finder). U sami alat dodani su novi kriteriji za pretragu, poput udaljenosti od zračne luke, centra grada, kategorije hotela i broja smještajnih jedinica i slično. To će omogućiti još veći stupanj podrške i pomoći korisnicima, organizatorima događanja, da pronađu najbolje opcije i vrlo brzo stupe u kontakt s ponuđačima u kongresnoj industriji.

Uz venue finder, tu je i MICE magazin koji svojim sadržajima daje uvid u najnovija zbivanja u kongresnoj i event industriji, kao i turizmu općenito. Portal je prilagođen različitim platformama i ekranima, a usklađen je sa specifičnim potrebama i zahtjevima prema određenim segmentima usluga u kongresnoj industriji.

Tagovi: , , ,

Povezani članci