Novosti

Novo ime za novo vrijeme

Istra informatički inžinjering od početka godine posluje pod imenom Istra tech, s ciljem bolje prepoznatljivosti i identifikacije na globalnom tržištu

Istratech slide

Jedna od vodećih hrvatskih tvrtki koja cjelokupnu hrvatsku hotelsku i ugostiteljsku industriju opksrbljuje kvalitetnim informacijskim sustavima vlastite proizvodnje, nakon 25 godina krenula je u novo razdoblje s novim imenom, Istra tech d.o.o.

Novo je ime rezultat projekta rebrendinga i suradnje s marketinškim stručnjacima, a skraćenica je regije iz koje tvrtka dolazi dok riječ tech u najkraćim crtama jasno opisuje čime se tvrtka bavi.

Kako navodi direktor tvrtke Davor Brenko, Istra informatički inžinjering poznata je turističkim djelatnicima u Hrvatskoj i šire, no postignutu prepoznatljivist u regiji namjeravaju proširiti, a nastup na globalnom tržištu zahtjevao je i prilagođavanje imenom i marketinškom komunikacijom.

Istra tech tvrtka je specijalizirana za projektiranje i implementaciju infomacijskih sustava za hitelijerstvo i ugostiteljstvo, a njihov je najznačajniji proizvod MISH, modularni informacijski sustav hotelijerstva i ugostiteljstva, a za predstojeću su sezonu pripremili i niz noviteta, od kojih je Davor Brenko istaknuo programske module za vođenje wellnessa, prikaz i analizu ključnih pokazatelja poslovanja te programske module za mobilne uređaje koji uključuju sustav daljinskog naručivanja ili pak sustave za kontrolu kampova. Više na www.mish-iii.inet.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci