Časopis

Novi, zimski broj časopisa Turizam info

U zimskom periodu kada će neki ugostitelji odmoriti, a drugi prionuti na posao, novi broj Turizam infa donosi priče o željeznom posuđu u profesionalnim kuhinjama, najbolje svjetske barove i projekte obnove hotela, sve o francuskim turistima i još puno zanimljivih tema

SlideTI76

 

Preporuka literature … ili neke od knjiga o vinu koje bi ugostitelji, sommelieri i oni koji žele naučiti proaktivnije ponuditi vino u svojim objektima trebali pročitati. Izdvojili smo pet naslova, od onih u kojima ćete konkretno naučiti kako sljubiti hranu i vino, pa sve do onih koji će jednostavno proširiti vaše poimanje vina i koncept ponude vina u restoranu

Zvijezda je (prepo)rođena! Kroz priču o obnovi hotela Lutetia u Parizu, željeli smo prikazati način na koji se u svijetu pristupa projektima obnove luksuznih povijesnih hotela – od načina promišljanja i razmišljanja arhitekta, rješevanja poteškoća koje se pri renovacijama neminovno javljaju do postavljanja standarda ponude i usluge

Željezo koje chefu vrijedi više od zlata. Željezno posuđe polako se vraća u profesionalne kuhinje. Giza ili gus kako se ova vrsta posuđa često naziva ima puno prednosti u odnosu na druge vrste posuđa: zadržava toplinu i podnosi visoke temperature, uz pravilno održavanje praktički je neuništivo, a što se duže upotrebljava – postaje bolje. Pročitajte zašto je to tako i pogledajte koje modele za svoju profesionalnu kuhinju možete pronaći na našem tržištu.

Whisky, Bourbon, Scotch - znate li razliku između ova tri žestoka pića? Od one u načinu pisanja, preko proizvodnje, ponude i osnovnih karakteristika…

Kavijar i ostale kuglice – mala priča o tome što je zapravo kavijar, kako nastaje, koje vrste postoje i ono neminovno pitanje – zašto je tako skup? Sve što trebate znati, uz mali dodatak o kavijaru nove generacije ili kuglicama koje je prvi iskoristio pionir molekularne gastronomije Ferran Adria

Bonjour, France – u analizi emitivnog tržišta proučili smo navike Francuza. Pogledajte kada i koliko često putuju, što na putovanju očekuju, što u Hrvatskoj vole, a na čemu bismo još trebali poraditi kako bi gostiju s ovoga tržišta u sezonama koje dolaze bilo sve više i više

(R)evolucija tostiranog kruha – od sendviča do tosta uz neizostavan pregled modela tostera za restorane, hotele, vile i sve one koji razmišljaju o tome da tost uvrste u svoju ponudu

Slatka vina. Slatka i poluslatka vina trebala bi biti neizostavan dio ponude restorana. Za one koji planiraju na svoje vinske karte uvrstiti neke nove etikete, donosimo presjek njihova nastanka, te tasting ponajboljih hrvatskih etiketa

 

… i još puno zanimljivih tema na 132 stranice novog, zimskog broja časopisa Turizam info!

 

 

Gdje nabaviti zimski broj časopisa Turizam info

Novi broj dostupan je u opciji godišnje ili dvogodišnje pretplate, ili na kioscima Tisak Medija po cijeni od 45 kuna

Za sve informacije o časopisu slobodno nas nazovite na broj 051/718 351