Novosti

Novi turistički krediti za pripremu sezone 2017.

Raiffeisen banka svojom ponudom nudi rješenje fizičkim i pravnim osobama koje se bave turističkom djelatnošću, iznajmljivanjem apartmana i soba te svima koji se žele pripremiti za turističku sezonu

oglas RBA Turisticki kredit 190x130

U ponudi je turistički kredit namijenjen fizičkim osobama koje se već bave ili se tek počinju baviti turističkom djelatnošću, a namjena RBA Turističkoga kredita može biti kupnja, izgradnja, dovršavanje, dogradnja, nadogradnja, rekonstrukcija, adaptacija, uređenje ili opremanje smještajnih kapaciteta, kao i potreba kupnje/gradnje bazena, uređenja okoliša i refinanciranja turističkih kredita.

Korisnici RBA Turističkoga kredita mogu biti fizičke osobe, koje svoja primanja ostvaruju radom izvan samostalne turističke djelatnosti, a resursima od bavljenja turističkom djelatnošću raspolažu kao izvorom dodatnoga prihoda, ali i oni koji prihod ostvaruju isključivo od bavljenja turizmom.

Prednosti RBA Turističkoga kredita su mogućnost izbora mjesečne ili godišnje otplate kredita, isplata cijelog iznosa odobrenoga kredita na tekući račun ili u gotovini, te mogućnost realizacije kredita bez hipoteke. RBA svake godine u svojoj ponudi ima i turističke kredite za male i srednje poduzetnike.

Za mala i srednja poduzeća tu je kratkoročni kredit za obrtna sredstva uz povlaštene cijene kamata i naknada, a u svrhu pripreme turističke sezone. Kredit se može odobriti svim postojećim klijentima RBA, ali i osobama koji nisu klijenti Banke, odnosno svima koji zadovoljavaju uvjet sezonskog poslovanja i imaju potrebu financiranja turističke sezone.

Također, za sve one koji svoju turističku djelatnost obavljaju putem interneta, tu je i RBA usluga e-ToMiTreba!!, koja omogućava elektroničku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Uz navedeno, RBA u suradnji s HBOR-om nudi i Program kreditiranja turističkoga sektora te Program kreditiranja pripreme turističke sezone. Programi su namijenjeni trgovačkim društvima, obrtnicima i ustanovama u djelatnosti turizma. Također, RBA svoje klijente prati s obvezujućim ili neobvezujućim pismima namjere te kreditima prilikom javljanja na natječaje EU fondova, gdje je do kraja godine aktualan natječaj pružanja bespovratnih sredstava u turističkom sektoru za hotele.

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci