Novosti / Opremanje

Novi obiteljski resort Giorgio II u Ičićima

Početkom sezone u Ičićima na Opatijskoj Rivijeri otvoren je Resort Giorgio II, najveća ovogodišnja investicija Liburnia Riviera Hotela s ponudom usmjerenom na obiteljski odmor

Hotel Giogio II

 

Novi je hotel u impresivnih šest mjesecu izgrađen na mjestu nekadašnjeg hotela Ičići. Projekt potpisuje arhitekt Zdravka Sarape iz tvrtke Forma Biro iz Koprivnice, a zanimljivo da je ovo prvi hotel na Opatijskoj Rivijeri koji je svoju ponudu u cijelosti specijalizirao i orijentirao isključivo na obitelji s djecom.

Hotel raspolaže sa 180 soba s balkonima, smješten je ponad atraktivne šetnice Lungomare, iznad koje se nalazi i atraktivan bazen sa sunčalištem. Obiteljske sobe su međusobno spojene, a opremljene su dječjim krevetićem, kadicom za kupanje, stolicom za hranjenje, grijačem bočice, baby phoneom.

Interijer je moderan, s toplim mediteranskim ugođajem, a hotel su najvećim dijelom opremale hrvatske tvrtke. Kompletno opremanje soba, hotelski lobby, klupe u restoranu, igraonice za djecu, recepciju, fitness centar te uredske prostorije potpisuje tako tvrtka Sobočan interijeri, lider u proizvodnji namještaja specijaliziran za opremanje hotelskih objekata. Sav je namještaj izrađen u Hrvatskoj, u Murskom Središču, i to kako navode u Sobočan interijerima, u direktnoj suradnji s investitorom i njegovim nacrtima.

Ukupna investicija u hotel iznosi oko 10 milijuna eura, a prve je goste hotel primio kako je i bilo predviđeno, početkom lipnja. Ovom investicijom mjesto Ičići no i cjelokupna Opatijska Rivijera dobili su prvi specijalizirani resort koji bi značajno trebao doprinijeti budućem turističkom prometu i razvoju.