Novosti

Novi kapaciteti Ville Magdalena

Hotel Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama dobio 15 novih smještajnih jedinica gdje svaka ima jacuzzi s termalnom vodom u dnevnom boravku i dvije konferencijske dvorane

Villa Magdalena 1

Jedan od prvih malih obiteljskih hotela u Hrvatskom Zagorju, koji je tri godine zaredom proglašen najboljim malim kontinentalnim hotelom u Hrvatskoj, napravio je jedinstveni iskorak u ponudi kontinentalnog turizma. Investicija vrijedna dva milijuna eura otvara Villu Magdalenu i prema sektoru poslovnog turizma.

„Svjesni smo da su investicije ključ opstanka na sve zahtjevnijem tržištu i odgovor na potrebe gostiju, iz čega je i krenula ideja o proširenju kapaciteta hotela. Zagorje ima ogroman turistički potencijal te sam siguran da će naš primjer potaknuti i druge investitore da obrate veću pozornost i potraže mogućnosti za ulaganja u našem kraju“, kazao je vlasnik hotela Villa Magdalena Ivan Petrović te dodao kako je investicija financirana vlastitim sredstvima.

Villa Magdalena jedinstvena je po tome što je svaka smještajna jedinica opremljena jacuzzijem s termalnom vodom u dnevnom boravku. Novost su i dvije konferencijske dvorane, čime se ovaj hotel pozicionirao kao poželjan odabir i za različite poslovne aranžmane

Hotel Villa Magdalena inčae je prvi hotel s četiri zvjezdice u Hrvatskom Zagorju i Krapinskim Toplicama otvoren 2009. godine. Prošle je godine hotel ostvario popunjenost od 81 posto na razini cijele godine te ukupno 5.741 noćenja u samo devet smještajnih jedinica.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci