Novosti

Novi, jesenski broj časopisa Turizam info

U našem novom broju otvaramo vrata najnovijih hotela na Jadranu, donosimo priču o tome kako su krajem 19. stoljeća europski vinogradi poharani filokserom, uz pregled najvažnijih sajmova završavamo vladaricom stola i velikim potencijalom u gastronomiji – domaćom patkom

Turizam info 63

Osim toga, u našem novom broju potražite i ostale teme:

• Manifestacije – Dani jabuka, Dani terana i tartufa, Web burza hotelijerstva

• Arhitektura – Schlossberg hotel Thun u Švicarskoj

• Kongres hrvatskog kampinga

• Energetski certfikat – treba li privatnim iznajmljivačima ili ne?

• Kineski jezik za turističke djelatnike

• Parkovi labirinti – najljepše prirodne zagonetke u Europi

• Gastronomija – lovranski marun u restoranu

• Maškovića Han – od ruševne legende do hotela

• Michelin Guide – priča o najpoznatijem gastro vodiču

• Muzej vučedolske kulture – nova turistička atrakcija

• Šipak – od čaja do marmelade

• Mudro s medijima – kako raditi s novinarima

• Mobilne kućice – predstavljene mobilne kućice novih dimenzija

• Zelena energija u turizmu

• Soja umak – najstariji začin

• Nagrade za najbolje kontaktne centre

• Patka – vladarica stola u sjeni

 


Časopis Turizam info dostupan je na kioscima Tisak Media. Ukoliko ga ne možete pronaći, slobodno nas kontaktirajte da Vam ga pošaljemo poštom (cijena 41 Kn) ili se prijavite za pretplatu za 4 broja godišnje po cijeni od 145 Kuna na e-mail: pretplata@turizaminfo.hr

 

 

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci