Opremanje

Nove profesionalne glazure za deserte

Glazure Coverdecor novost su u ponudi tvrtke Higis, a namijenjene su za premazivanje krafni, eklera, torti te ostalih pečenih kolača

higis

Garantiraju najbolje rezultate pri premazivanju – sjaj i nakon smrzavanja, odličnu konzistenciju koja onemogućuje pucanje, a ujedno ne postaju ljepljive na sobnoj temperaturi. Na deserte premazane Coverdecor glazurom ne utječe ni vlaga prilikom odmrzavanja, a sve paste su bez glutena, palminog ulja i laurinske kiseline.

Prilikom pripreme, pastu je dovoljno zagrijati na temperaturu od 50°C pomoću vodene kupelji ili u mikrovalnoj pećnici i promiješati. Kolači se zatim umaču u otopljenu kremu te stavljaju na pladanj kako bi se glazura stvrdnula. Glazure Coverdecor dolaze u pet okusa: kava, čokolada, pistacija, jagoda i bijela čokolada. www.higis.hr

Tagovi: , ,

Povezani članci