Opremanje

Nova generacija roštilja

Roštilj estetski na visokoj razini kao ukras u prostoru, nudi jedan novi pristup pripremanja hrane na otvorenom prostoru i izlazi ususret svim potrebama gastronomije i struke

OFYRP032-2 PRESS 1920x1080.indd

Da roštilj prelazi oblike, dimenzije i koncept na koji smo navikli, potvrđuje nizozemski proizvod pod imenom OFYR, kojega je nedavno predstavila zagrebačka tvrtka Haby. Radi se o roštilju koji definitivno predstavlja novi pristup pripremanju hrane na otvorenom, a osim što izlazi ususret svim potrebama gastronomije i struke, estetski je na visokoj razini pa roštilj postaje značajan detalj i gotovo ukras u prostoru. OFYR tako nudi mogućnost za sasvim novi način kuhanja. Posuda ložišta vatre stožastog oblika ima širok ravni obod koji udvostručuje visoku učinkovitost ploče za kuhanje. S obzirom da toplina iz središta isijava u različitim gradacijama, na jednoj ploči se hrana može pripremati na različitim temperaturama pa se tako istovremeno može pripremati jaja, meso, povrće i ribu. Ova vrsta roštilja je odlično rješenje za hotele, restorane i cateringe, ali i obiteljski smještaj, vile i pansione, s obzirom da omogućuje novu vrstu show cookinga i druženja gostiju na otvorenom. Na jednom OFYR-u dimenzija 100/100 može se pripremiti hrana za 50 osoba, a pogodan je za pripremanje hrane na otvorenom u svim godišnjim dobima. Mnoge će zanimati način održavanja, no on je jednostavniji nego kod klasičnih roštilja. S obzirom da je od nehrđajućeg, obnovljivog materijala, može ostati vani nepokriven u svim vremenskim uvjetima, a trodijelni modularni sistem čini ga jednostavnim za premještanje. Jednostavan je za čišćenje, jer ostaci hrane i višak ulja odlaze direktno u vatru, nakon čega je ploču dovoljno premazati sunockretovim uljem. Dolazi u dvije varijante – s pločom promjera 85/40 centimetara, ili 98/50 centimetara. www.habycreative.com

Tagovi: , , ,

Povezani članci