Opremanje

Najveći Cash&Carry ugostiteljske opreme u Hrvatskoj

Novu turističku sezonu tvrtka Nirs trgovina dočekuje još spremnija s 20.000 artikala za ugostitelje i hotelijere dostupnih odmah po principu Cash&Carry u njihovu centru u Splitu

Nirs

Na više od sedam tisuća kvadrata u Splitu može se naći baš sve – sitan inventar za ugostiteljstvo od porculana Seltmann Weiden i G. Bendict, plate za catering i gastronomiju talijanskog proizvođača MPS, pa sve do Contacto sitnog inventara, barske opreme, čaša za ugostiteljstvo te papirnate kolekcije po konceptu “to-go”, a sve to je rezultat 23 godine suradnje s najvećim europskim proizvođačima ugostiteljske opreme.

Sav asortiman je različitih cjenovnih rangova, prilagođenih za objekte visoke i srednje kategorije, ali i za one koji tek kreću u turistički posao te žele kvalitetnu opremu, no povoljnijeg cjenovnog ranga.

Unutar prodajnog centra nalazi se i vlastiti prozvodni pogon radne odjeće za zaposlene u ugostiteljstvu, posteljine te kompletne opreme za terase, od spužvastih jastuka do stolnjaka, što je u cijelosti hrvatski proizvod.

Nadopunu tekstilnog programa čini i kompletan program madraca te drvenog i metalnog namještaja, a kako bi se na jednom mjestu moglo naći baš sve, u suradnji s tvrtkom Ugooprema otvoren je odjel krupne ugostiteljske opreme, od opreme za pripremu i obradu hrane, pa sve do skladištenja, fast fooda te sredstava za pravilno održavanje. www.nirs.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci