Opremanje

Monsoon-ski uvjeti u aquaparku

Američki Aquaglide poznat je po inovacijama i pomicanju granica u svijetu vodenih parkova. Nedavno su na tržište izbacili još jedan novitet koji hotelijerima i koncesionarima plaža rješava čest problem ljeti za vrijeme velikih vrućina, a to je sušenje površine elemenata vodenog parka

surfmania

Aquaglide od samih početaka koristi posebno razvijen, glatki PVC koji pri kontaktu s vodom postaje izrazito ugodan za korištenje, a sada se to htjelo dići na još jedan viši nivo s Moonsoon-om, sustavom za navodnjavanje aquaparkova na napuhavanje. Naime, za razliku od bazenskih aquaparkova, gdje su mlaznice za navodnjavanje ugrađene na svaki tobogan kako bi se omogućilo ugodno klizanje po elementima, takva vrsta rješenja nije postojala za parkove na napuhavanje.

Sustav funkcionira kao veliki, napuhani toranj za zalijevanje, a već se pri prvim instalacijama pokazalo da je sustav ne samo funkcionalan već služi i kao vrhunska aquapark atrakcija koja dodatno privlači goste.

Sustav Monsoon je kompatibilan isključivo s Aquaglide parkovima te ga se može instalirati u njihovim raznim varijantama. Za one koji posjeduju Aquaglide park, Monsoon se može nadodati uz već postojeće elemente.

Za hrvatsko tržište se može nabaviti kod ekskluzivnog distributera, zagrebačkog AB Originala. Trenutno je aktualan i period rane prednarudžbe iz proizvodnje po kojima se Aquaglide može nabaviti po povoljnijim uvjetima i na vrijeme za pripremu sljedeće sezone 2018. www.aquasuperpark.com

Tagovi: , , ,

Povezani članci