Opremanje

Modularne montažne plaže

Aurea Beach – modularne montažne plaže, terase i staze potpuno je novi i inovativni proizvod kako na hrvatskom tako i na svjetskom tržištu

2.Moduli-restoran

Riječ je o proizvodu koji dolazi iz osječke Aurea Grupe, a omogućava da se jednostavnim sklapanjem modula dobiju plaže koje ne devastiraju prirodu i to onako kako najbolje odgovara specifičnim potrebama.

Kako kažu u Aurea grupi tako se od kamenite plaže dobije uređena plaža, a također, kroz nepristupačni teren i šikaru jednostavno je napraviti šetnicu. Od modula se može također montirati i terasa za restoran ili kafić, a za module je moguće pričvrstiti ograde, suncobrane ili solarne svjetiljke. S obzirom da se radi o montažnim odnosno demontažnim elementima za njihovo postavljenje nisu potrebne nikakve građevinske dozvole.

Noge modula podesive su po visini tako da bez obzira gdje se postavljaju uvijek se dobije ravna podloga. Dimenzija modula su 1,01 x 1,01 metar, visina 10 centimetara s mogućnošću podešavanja za još dodatnih 10 centimetara. Čvrsta metalna konstrukcija je vruće cinčana s čime je zaštićena od hrđanja kako bi bila otporna na sve vremenske uvjete, odnosno more, sol, kišu i sunce. Moduli se međusobno spajaju inox vijcima dok se za podlogu učvršćuju klinovima ili sidrenim vijcima ovisno o kakvoj se podlozi radi.

Drvene ploče napravljene su od drva Ariša koje je otporno na sve vremenske uvjete, a nudi se u tri varijante: sirovo bez laka, obojano prozirnim lakom – natur i tamna varijanta – palisander. Nosivost jednog modula je 500 kilograma.

Tagovi: , ,

Povezani članci