Opremanje

Medeni dodatak hotelskom doručku

Atraktivno saće postaje dio doručka! Saće koje stvaraju pčele vadi se direktno iz košnice, bez posebne obrade, čime se gostu daje prirodan proizvod kojeg može konzumirati u izvornom obliku

Apricot sace

Svaki gost može uzeti željenu količinu uz pomoć drvene ili metalne žličice, a “otočeni” med može se uzimati i iz posude koja je postavljena ispod saća. Naime, med koji otječe prilikom rezanja saća skuplja se u posudi.

Saće je učvršćeno u drveni okvir, a prije serviranja se stavlja na posebno postolje od nehrđajućeg čelika koje jamči stabilnost prilikom uzimanja i degustacije proizvoda te konzumaciju bez ikakvih ostataka i rasipanja. Postolje se lako održava pranjem u sudoperu ili perilici posuđa.

Za sigurno pohranjivanje nakon serviranja upotrebljava se posebna plastična posuda u koju se postavlja saće, čime se ono čuva od vanjskih utjecaja. www.apricot.hr

Tagovi: , , , ,

Povezani članci