Opremanje

Madraci za turističke objekte

Tvrtka Pavić Plast iz Oriovca, proizvođač je s ponudom visokokvalitetnih madraca prilagođenih za sve vrste turističkih objekata

oni koji spavaju - pavic plast

Madraci se mogu izraditi po mjeri i zahtjevu klijenta, a iz standardne ponude može se birati između 14 varijanti madraca različitih vrsta punjenja i debljina. Tu se posebno ističe madrac Bonel ortopedski madrac visok 25 centimetara, koji se zahvaljujući svojoj jezgri prilagođava i kvalitetno podupire tijelo kod svakog položaja spavanja.

Pri proizvodnji madraca posebna se pozornost pridaje antibakterijskim svojstvima. Bonel ortopedski madrac tako ima antibakterijsku navlaku s četverostranim zatvaračem, koja je uz to razdvojiva na dvije plohe i lako periva na 40 stupnjeva.

BONEL ORTOPEDSKI madrac Pavic Plast

Novost u ponudi Pavić Plasta su i visokokvalitetni pomoćni rasklopni ležajevi koji u svojoj sklopivoj varijanti zauzimaju izrazito malo mjesta, a po udobnosti su izjednačeni s pravim hotelskim krevetima. Dimenzija sklopljenog ležaja je 114 x 90 centimetara, a njegova debljina je tek 30 centimetara što ga čini prikladnim za spremanje u bilo kakav prostor.

Kompletna ponuda Pavić plasta moći će se vidjeti na sajmu HoReCa Adria u Opatiji, od četvrtka 10. do subote 12. 11.02017.

 

www.pavicplast.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci