Opremanje

Kupaonica po vašoj mjeri

Imajući u vidu činjenicu da svatko želi najbolje za sebe i svoje goste, Geberit je predstavio nove sustave ugradbenih vodokotlića, te tipke za aktiviranje ispiranja koje izlaze u susret ne samo potrebama visoke kvalitete, već i novim dimenzijama estetike i dizajna

Geberit

O finalnom izgledu, no i funkcionalnosti kupaonice potrebno je razmišljati puno unaprijed, već pri projektiranju. Kako bi izašli ususret potrebama za sve većom estetikom ovoga dijela prostora, Geberit je u segmentu ugradbenih vodokotlića u kojemu je već dokazao svoju visoku kvalitetu, otišao i korak dalje u inovaciji, no s posebnom pažnjom posvećenoj dizajnu.

U prvom redu tu je inovativan sustav ispiranja pod imenom DuoFresh, osmišljen na način da zadovolji primarnu funkciju i neugodne mirise otklanja direktno u WC školjci. Radi se o sustavu koji se brzo i lako ugrađuje, a za pročišćavanje zraka koristi filter od aktivnog ugljena i funkcionira neovisno o ventilacijskoj cijevi ili drugim ventilacijskim sustavima te na taj način štedi energiju. Zrak se temeljito očisti kroz filter te se tako pročišćen kroz tihi ventilator vraća u prostoriju ispunjavajući svoju osnovnu funkciju na jedinstven način.

Geberit je ovoga puta otišao veliki korak dalje u dizajnu same tipke za aktiviranje ispiranja, elementa koji čini važan detalj u prostoru, a koji sada izlazi u susret svim ukusima i osobnim preferencijama.

Tipke iz linije Sigma tako dolaze u varijanti pravokutnih, okruglih, bez dodira (na daljinsko aktiviranje), te posebno izrađenih sukladno želji kupca, bilo da se radi o minimalističkim dimenzijama, modernistički okruglima ili pak klasičnima, ali ipak s malim odmakom. Dostupne su u nekoliko varijanti boja i prilagođene svim prostorima, uz mogućnost dvokoličinskog ispiranja pri čemu se ostvaruju značajne uštede u potrošnji vode. Geberit je maksimum ostvario beskontaktnim tipkama, radi se o najnovijoj generaciji dostupnoj u dvije boje, izrađenoj od visokokvalitetnog stakla s LED svjetlom u čak pet boja, koja je višestruki dobitnik Red dot nagrade za dizajn. www.geberit.hr

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci