Opremanje

Korak više u namještaju za otvorene prostore

Počinje sezona opremanja terasa i vanjskih prostora, pa pažnju treba posvetiti i detaljima. Za objekte koji žele svojim gostima ponuditi vrhunsku kvalitetu, jedan od najboljih svjetskih brendova, talijanski Unopiù predstavlja i nove elemente za opremanje

Unopiu

Ovi se proizvodi mogu naći i na našem tržištu a radi se proizvođaču koji spajajući staru zanatsku tradiciju dokazane kvalitete s modernim i kvalitetnim materijalima više od 30 godina stvara jednostavan, suvremen i elegantan namještaj za vanjske prostore izrazite funkcionalnosti i udobnosti.

Kolekcija namještaja obuhvaća sofe i naslonjače, klasične vrtne stolove te stoliće za kavu, ljuljačke, suncobrane i pergole, pa čak i atraktivne staklenike za biljke. Namještaj je to koji je prilagođen za ekskluzivne vile ili kuće za odmor te male obiteljske hotele, a koji kombinacijom različitih materijala stvara dojam topline i ugode, te izlazi ususret različitim stilovima i ukusima, od modernih pa do onih tradicionalnih. Izrađen je od laganih materijala, te se lako održava, no ono što je najvažnije jest mogućnost inovativnog i originalnog uređenja prostora iznad svih standarda.

Za više informacija kontaktirajte Majur Hotelski servis putem e-maila: info@majur-hs.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci