Opremanje

Kompletna rješenja uređenja

Za sve one koji imaju last minute radove u uređenju okoliša, donosimo nekoliko proizvoda za sustave odvodnje i uređenje okućnica te interijera prema preporuci stručnjaka iz tvrtke ACO

Self kanalice

Self kanalice za sustave odvodnje

Za objekte koji žele kvalitetno tretirati kišnicu i prljavu vodu te na taj način zaštititi građevinu, Self kanalice jamče odgovarajuću odvodnju kišnice, a dostupne su u brojnim izvedbama, te kombiniraju funkcionalnost i dizajn najviše kvalitete. Tijelo kanala i sabirni element izrađeni su od plastike ili polimerbetona koji je izuzetno otporan na mraz, ulja i soli. Svi elementi ACO Self® sustava odvodnje robustne su izrade, otporni na prelazak osobnih vozila.

self kanalice tehPokrovne rešetke dolaze u varijanti od nehrđajućeg čelika do plastificiranog čelika, a tipska rješenja dostupna su za sve uobičajene građevinske zahtjeve

Travne rešetke za uređenje okoliša

Rješenje za okućnice objekata gdje se želi dobiti jedno ili više parkirnih mjesta, ili urediti okoliš na način da bude u skladu s prirodom, no i da ostvaruje uštede. Travne rešetke lagane su i jednostavne za ugradnju, a svojim velikim otvorima daju izuzetno visok udio zelene površine i mjesta za rast korijena trave dok samo tlo ostaje propusno.

travne resetke teh

Izrađene su od recikliranih materijala i namijenjene su za promet osobnih vozila, a mogu se postavljati u padu do 5%. Kao alternativa travi, mogu se zapuniti pijeskom ili sitnim šljunkom. Travne rešetke omogućuju da se oborinske vode ne ispuštaju u kanalizacijski sustav kao prljave vode, već se ispuštaju direktno u zemlju, što je preduvjet i za prirodno ozelenjavanje.

travne resetkeTravne rešetke su estetski na visokoj razini, no i odlično rješenje za očuvanje okoliša

Otirači za interijere i eksterijere

Za sve objekte koji žele zadržati prljavštinu vani. ACO otirači sakupljaju prašinu i kamenčiće, lako se čiste te uljepšavaju izgled ulaznog prostora, a mogu se kombinirati unutarnji i vanjski otirač. Vanjski ACO Vario otirač eleminira grubu prljavštinu i vlagu, dok unutarnji ACO Indoor uklanja finu prljavštinu. Kako bi se spriječilo spoticanje, otirači se ugrađuju u razini poda, a sama površina otirača je protuklizna.

otiracVanjski se otirač ugrađuje u razini poda te zadržava prljavštinu vani, a lako se čisti i održava

ACO Showerdrain sustav odvodnje

Nova linija sustava odvodnje za kupaonice ponudila je odlične tehničke mogućnosti u kombinaciji s visokom estetetikom, što u objektima u turizmu daje mogućnost ujednačenog dizajna i tehničke izvedbe, uz optimalan protok i bez promjena u materijalu.

ACO Showerdrain odvodne kanalice dolaze u nekoliko varijanti čime izlaze ususret raznim potrebama, a dizajn uključuje diskretne linije, zaobljena mjesta točkaste odvodnje, dizajnerske rešetke od nehrđajućeg čelika ili stakla, u njima se može integrirati i logo hotela, a postavljaju se uza zid, paralelno sa pregradom tuša ili u samoj prostoriji.

showerdrainKupaonica sa sofisticiranim ACO showerdrain sustavom odvodnje gdje se spajaju vrhunski dizajn i optimalna funkcionalnost, što je naročito važno u turističkim objektima

dvorisni slivnik tehACO Self dvorišni slivnik

Elegantno rješenje za jedinstvenu točku odvoda na određenom prostoru dvorišta ili vrta, lako sakuplja vodu s okolne površine, a opremljen je sustavom koji onemogućuje začepljenje cjevovoda. Naime, prva komorica dvorišnog slivnika zadržava krupnije nečistoće i vrlo se jednostavno čisti, a dvorišni slivnik predstavlja i funkcionalno rješenje za spajanje krovnih oborinskih voda.

 

Za sve elemente u preporuci, više na www.aco.hr

 

 

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci