Opremanje

Kids friendly recepcija

Mnogi kažu kako je ljepota u detaljima, a požeška tvrtka Spin Valis dokazala je kako upravo kroz detalj malih stepenica za djecu recepcija postaje postaje prostor kojemu će se veseliti i klinci

Recepcija SPIN VALIS

U investicijskom ciklusu koji je pokrenula zadarska tvrtka Turisthotel, požeška je tvrtka Spin Valis između ostaloga opremala i prostor recepcije turističkoga naselja Zaton. Odrađeno je to prema projektu talijanske projektantske tvrtke Bezdikian Architects u suradnji s domaćim projektantima, a moderan, prozračan i svjetao interijer nadopunjen je moćnim prostorom recepcije u kojemu je na najbolji način kombinirana tradicionalna kvaliteta izrade i materijala, s modernim, dizajnerskim trendovima u opremanju.

Kombinacija tamnog drva korištenoga na pultu s toplim tonovima u pozadini na odličan način manifestira preciznost rada s punim, tvrdim slavonskim drvom koje će u istome obliku i kvaliteti dočekati generacije i generacije gostiju. No, ova se recepcija izdvaja i po jednome sasvim posebnom detalju. Naime, ona je Kid’s friendly recepcija.

Spin Valis se potrudio da svaki klinac ili klinceza koji dođu u resort ne gledaju s tugom što se to događa tamo iza velike recepcije, već su jednim detaljem recepciju otvorili i najmlađim gostima. Klinci se tako ovdje mogu popeti na male, njima prilagođene drvene podeste i zaviriti u svo blago papira, računa, kompjutera i telefona i ljubaznoj recepcionerki poželjeti dobar dan ili laku noć. www.spinvalis.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci