Opremanje

JACUZZI® LODGE – osmišljen za gostoprimstvo i turizam!

Lodge je Jacuzzi® hidromasažni bazen namijenjen turističkim naseljima, kampovima, hotelima, vilama, kućama i apartmanima za odmor koji žele svojim gostima ponuditi dodatnu vrijednost te produžiti sezonu

Jacuzzi Lodge

Sve više upita od strane iznajmljivača obiteljskog smještaja i hotelijera potaknulo je razvoj proizvoda koji će zadovoljiti specifične zahtjeve takvog tržišta. Upravo je tom segmentu Jacuzzi® izašao ususret s potpuno novim proizvodom Jacuzzi® Lodge.

Radi se proizvodu jednostavne tehničke izvedbe i prihvatljive cijene, odnosno Lodge je razvijen kao “low-cost” originalni Jacuzzi® proizvod niže cjenovne kategorije i niskih troškova održavanja uz maksimalnu učinkovitost.

Lodge je jednostavan za instalaciju i upotrebu, a može biti instaliran u ugradbenoj i samostojećoj varijanti. Projektiran je za veliku učestalost korištenja, a njegov minimalistički dizajn se odlično uklapa u vrt, terasu, plažu ili prostor za opuštanje. Lodge dolazi s višebojnom unutarnjom LED rasvjetom te 20 hidromasažnih mlaznica, a kao opcija tu je i 10 puhaljki zraka (blower mlaznica). Predviđen je za četiri osobe, vanjskih je dimenzija 200×185 centimetara, a integrirana protuklizna stepenica ujedno služi i kao dječje sjedalo.

Jacuzzi lodge 1

Zahvaljujući sistemu grijanja, Lodge se može koristiti na otvorenim prostorima tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Voda se tretira i održava uz pomoć filter uložaka, a moguće je i dodatno instalirati provjerene sustave poput ClearRay® UV lampe te pješčanog filtera.

Lodge se prazni za manje od 20 minuta, čime osigurava brže čišćenje i pripremu za ponovnu upotrebu. Tu je i termo-izolacijski pokrov koji održava ugodnu temperaturu vode, umanjuje gubitke energije, a u ponudi je i dodatna zimska izolacija.

Za one koji su i do sada razmišljali o nabavci Jacuzzi® uređaja, prednosti su što se radi o najboljoj svjetskoj marki i europskom proizvodu iz Italije, osigurana je servisna mreža s 20 godina iskustva i mrežom servisera po čitavoj državi, a svi rezervni dijelovi i potrošni materijali dostupni su čak 20 godina od prestanka proizvodnje. Cijene uređaja se kreću od 55.000 kuna s uključenim PDV-om. www.aqua-spa.hr

Tagovi: , ,

Povezani članci