Časopis

Izašao je ljetni broj časopisa Turizam info

 

MANIFESTACIJE – manifestacije možda najbolje govore o našim običajima i načinu života. Izdvojili smo nekoliko njih vrijednih preporuke za vaše goste: Legendfest, Trka na prestenac, Festival od soli, Picokijada

PRIMJER ODLIČNOG MALOG MUZEJA – u Betini na otoku Murteru nalazi se zanimljiv i vrijedan muzej, koji u relativno malom prostoru predstavlja način života i važnost brodova i brodogradnje u životima lokalnih stanovnika. Pogledali smo kako muzej izgleda, a možda ovaj primjer bude inspiracija za neku drugu destinaciju koje razmišlja o projektu muzeja

MOTIVACIJA I EDUKACIJA ZAPOSLENIKA ZA AKTIVNU PRODAJU – ako želite poraditi na na nekim stvarima u svojem poslovanju, odličan početak je kolumna naše Damirke Pongračić. Damirka je savjetnica za rad kontaktnih centara s dugim iskustvom u različitim segmentima unapređenja poslovanja, a u ovom broju daje konkretan savjet o situacijama s kojima su se vjerojatno mnogi od vas susreli – kako educirati i motivirati osoblje (konobare, osoblje u wellnessu) na aktivnu prodaju dodatnih proizvoda i usluga i ostvarivanje dodatnog prihoda?

NOVI MODELI MINI BAROVA ZA HOTELE I SITAN INVENTAR ZA BEACH I POOL BAROVE – izdvojili smo nove modele mini barova za hotele, vile i privatni smještaj s performansama i cijenama, a donosimo i odličan pregled segmenta plastičnog sitnog inventara za beach i pool barove

NOVI HOTELI – i ove godine naveliko se investira u hrvatskom hotelijerstvu, pa iako će većina obnovljenih ili novih hotela svoja vrata otvoriti tijekom sezone, predstavljamo dio projekata koji su prve goste primili u lipnju. Svaki hotel ima pregled svih sadržaja i kapaciteta.

PRIJEVODI ZA RESTORANE – u ovom broju potražite prijevode plave ribe koju najčešće nalazimo na stolovima hrvatskih restorana na četiri strana jezika (engleski, njemački, talijanski, francuski). Naši gosti često imaju intoleranciju na pojedine namirnice, pa donosimo i prijevode 14 najčešćih alergena na sedam stranih jezika.

RIŽA U GASTRONOMIJI – riža je namirnica koju nudi gotovo svaki restoran, a ovo je priča za one koji o njoj žele znati više. Za restoratere koji žele znati ponešto o povijesti, o tome zašto je tako duboko ukorijenjena u gastronomiji naših susjeda Talijana, i zašto nije svejedno koju ćete rižu poslužiti uz prilog, a koju koristiti za rižoto… Poseban dio posvetili smo upravo rižotu, kao ultimativnom jelu s ovom jednostavnom i skromnom namirnicom.

…i još mnogo interesantnih tekstova na 140 stranica 

 

Gdje nabaviti ljetni broj časopisa Turizam info

Novi broj dostupan je u opciji godišnje ili dvogodišnje pretplate, ili na kioscima Tisak Medija po cijeni od 45 kuna

Za sve informacije o časopisu slobodno nas nazovite na broj 051/718 351