Novosti

Izabrani direktori predstavništva Hrvatske turističke zajednice

Izabrani direktori koji preuzimaju predstavništva u Italiji, Poljskoj, Francuskoj, Beneluxu, SAD-u , Rusiji te Njemačkoj – gdje je natječaj obuhvaćao mjesto direktora predstavništva i voditelja ispostave

05-edukacije-HTZ

U Glavnom uredu HTZ-a održana je 23. sjednica Turističkog vijeća HTZ-a, na kojoj su članovi vijeća usvojili prijedloge odluka o imenovanju direktora predstavništva, a koja su bila obuhvaćena javnim natječajem

Riječ je o predstavništvima u Italiji, Francuskoj, Poljskoj, Beneluxu, Njemačkoj – gdje je natječaj obuhvaćao mjesto direktora predstavništva i voditelja ispostave, Rusiji te SAD-u. Natječaj je obuhvaćao i predstavništva u Mađarskoj i Slovačkoj, gdje su uredima rukovodili voditelji ureda, bez statusa direktora ili direktorice imenovanih od strane Turističkog vijeća HTZ-a. Sjednicu je vodio ministar turizma Gari Cappelli, uz prisustvo direktora Glavnog ureda HTZ-a Kristjana Staničića.

Na nove mandate tako su jednoglasno imenovani sljedeći direktori predstavništva:

Nera Miličić za Njemačku (voditeljica ispostave u Münchenu)

Viviana Vukelić za Italiju (pokriva i tržište Španjolske)

Agnieszka Anna Puszczewicz za Poljsku

Romeo Draghicchio za Njemačku (reizbor)

Danijela Mihalić Đurica za Francusku (reizbor)

Ivan Novak za Benelux (reizbor)

Ina Rodin za SAD (pokriva i tržište Kanade) – (reizbor)

Rajko Ružička za Rusiju (pokriva i Ukrajinu te druga tržišta regije) – (reizbor)

Glede radnog mjesta direktora/ice predstavništva HTZ-a u Mađarskoj sa sjedištem u Budimpešti te radnog mjesta direktora/ice predstavništva HTZ-a u Slovačkoj sa sjedištem u Bratislavi, prema riječima Barbare Mesić, predsjednice Povjerenstva za evaluaciju kandidatura pristiglih u okviru ovog natječaja, Turističkom vijeću je predloženo ponovno raspisivanje natječaja za ista, zajedno s natječajem za rukovodeća radna mjesta u predstavništvima predviđena za objavu tijekom prve polovice 2018. godine. Navedeno je predloženo s ciljem prikupljanja većeg broja natječajnih prijava kandidata s adekvatnim kompetencijama za predstavljanje Hrvatske turističke zajednice na predmetnim tržištima.

Dodajemo kako su članovi vijeća usvojili i prijedloge odluka o osnivanju Povjerenstva za Udruženo oglašavanje u 2018. godini te Povjerenstva za strateške projekte u 2018. godini.

Tagovi: , , , , , , , , , , ,

Povezani članci