Opremanje

Infinium klizna stijena

Novi high tech proizvod lidera na području proizvodnje aluminijskih profila, tvrtke AluK, namijenjen je za prostore koji veliku pažnju posvećuju vrhunskoj kvaliteti i detaljima

ALUK

Infinium klizna stijena premium je proizvod u segmentu suptilnog, estetskog i atraktivnog povezivanja vanjskih i unutarnjih prostora, te omogućuje neometan panoramski pogled i maksimalno moguć ulazak prirodne svjetlosti.

U proizvodnji se koriste krajnje minimalistički profili pri čemu je srednji preklop debljine od samo 21 milimetra, a vanjski su profili u cijelosti sakriveni u zidu.

Prag je u potpunosti spušten i u ravnini s podom, a otvaranje i zatvaranje stijene može biti ručno, no na raspolaganju je i varijanta gdje se stijena može otvarati uz pomoć motora, koji stvara minimalan zvuk.

Maksimalne dimenzije krila jesu 3000mm x 3500mm, a maksimalna težina svakog krila je do 400 kilograma. Spaja se do šest krila, a izolacijska i termička svojstva su iznimna zbog dvostrukog prekinutog termičkog mosta i trojnog ostakljenja. www.aluk.hr

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci