Događaji

Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam

U četvrtak 23. i petak 24. travnja u sportskoj dvorani Žatika u Poreču predstavljaju se hrvatski proizvođači i pružatelji usluga za sektor turizma

Kupujmo hrvatsko - slide

Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju od 1997. godine provođenja akcije Kupujmo hrvatsko, ove godine i kroz specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam.

Osamdesetak ponajboljih hrvatskih tvrtki, u sajamskom će okruženju, na čak 2500 četvornih metara 23. i 24. travnja predstaviti najkvalitetnije domaće proizvode i usluge, a izlagački program pokriva hranu i piće, hrvatski restoran, kuhinju, usluge, sobu, kupaonice, kozmetikaui wellnes programe, vrtni namještaj i vanjske sadržaje. Osim samog izlagačkog programa biti će organizirani B2B susreti, paneli i prezentacije, edukacije najmlađih i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda.

Tematski paneli se odražavaju s temama Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam, Energetska učinkovitost i zeleno hotelijerstvo, Trgovina – kanal i partner za plasman hrvatskih proizvoda u turizam

Službeno će otvorenje biti u četvrtak, 23. 04. 2015. u 10 sati, dok se za građane i grupne posjete škola vrata otvaraju od 15 sati. Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati, degustirati, ali i kupiti te poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije. Ulaz je besplatan.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci