Događaji

Havana Junior Barmen Cup 2017

Mladi barmeni koji su Školu barmena završili u razdoblju od rujna 2016. do svibnja 2017. godine, odmjerit će stečena znanja u riječkom Champagne Bar Pommery u srijedu, 10. svibnja

JRBarmenCup

Sa završetkom edukacija za barmene pred početak turističke sezone, odlična se prilika pruža novopečenim barmenima da pred publikom primijene stečena znanja i međusobno odmjere snage na Havana Junior Barmen Cupu 2017., koji se i ove godine održava u okviru Champagne Bara Pommery na riječkome Korzu.

U organizaciji Udruge konobara i barmena Hrvatske, mladi barmeni imat će samo jedan cilj, a to je zabaviti posjetitelje trikovima koje su naučili u Školi barmena.

Na raspolaganju su im boce, shakeri, otvarači i sva ostala oprema koja se može pronaći u šanku, a osim nezaboravnog showa iza šanka u režiji mladih barmenica i barmena, organizatori najavljuju i korisne radionice, zabavni program, vrhunske kave barista iz Udruge konobara i barmena Hrvatske, a sve popraćeno latino američkim ritmovina i, naravno, vrhunskim koktelima.

Početak programa zakazan je za 14 sati, a kao i obično, zabava će se nastaviti do kasnih večernjih sati. www.barmen.hr

Tagovi: , , , ,

Povezani članci