Opremanje

Golf vozila za vrhunsku uslugu

Da golf vozila više ne moraju biti obična dokazao je danski proizvođač Garia, čija se vozila odnedavno mogu pronaći i na hrvatskom tržištu. Ova vozila na električni pogon se ističu brojnim karakteristikama i mogu se prilagoditi ovisno o potrebama

Garia - Gradatin

Garia golf vozila dizajnirana su s namjerom kako bi sa svojim performansama i nivoom udobnosti što više nalikovala osobnim automobilima a da se pritom napravi korak više u razini komfora koji se nudi gostu. Osim za golf terene, ova vozila su namijenjena i za resorte, hotele i prijevoz putnika u turističkim središtima.

Klasične verzije Garia golf vozila dolaze u varijanti s 2, 4 ili 6 sjedala, a njihova maksimalna brzina je 40 km/h. Standardna oprema uključuje aluminijske felge veličine 10 ili 12 inča, stražnja kolica za prijevoz prtljage i predmeta, zračni otvor na krovu, vjetrobrane sa sigurnosnim staklom i sustav brisača.

Kako bi odgovorili na potrebe i onih najzahtjevnijih gostiju, postoji mogućnost prilagodbe vozila s dodatnom opremom – od posude za šampanjac i držača čaša, hladnjaka do krovnog prozora i svjetla u kabini. Osim širokog spektra dodatne opreme, može se prilagoditi i cjelokupni vizualni izgled – boja vozila, koja može biti standardna ili metallic, kožna sjedala te vrsta drva koja se koristi u unutarnjim elementima vozila. Garia vozila za hrvatsko tržište zastupa zagrebačka tvrtka Gradatin. www.gradatin.hr


 

Najcool golf vozilo ikada – Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car

Mercedes-Benz je 2013. godine ušao u partnerstvo s Gariom s kako bi zajednički proizveli najbolje golf vozilo u povijesti. Rezultat suradnje je fantastično i luksuzno golf vozilo naziva “Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car”.

MB-001

 

Svaki detalj na ovom luksuznom vozilu je izrađen upotrebom najkvalitetnijih materijala, od karbonskog krova do ručno ušivene kože na sjedalima. Ovaj model posjeduje električni motor od 9kW s litij baterijom, ima doseg od 80 kilometara, a maksimalna brzina mu je čak 70 km/h čime se uvelike ističe nad drugim golf vozilima. Osim na tehnički aspekt vozila, pri dizajnu se vodilo računa i o samoj estetici vozila.

Kako bi se dobio karakterističan sportski look, a istovremeno učinilo da je prikladno za vožnju na zahtjevnijim terenima, tu su kotači veličine 14 inča, a elegantna kompozicija prednjeg dijela se postigla zahvaljujući atraktivnim LED prednjim i stražnjim svjetlima. Putem centralnog “touch screen” display sustava koji se nalazi s desne strane volana moguće je pristupiti svim sistemskim informacijama i kontrolama vezanima za vozilo.

S obzirom da je riječ o zaista luksuznom modelu, kao dio standardne opreme tu su spremište za golf palice i odjeću, Wi-Fi, Bluetooth putem kojeg se može pristupiti integriranom hands free stereo sistemu, zvučnici i ugrađeni hladnjak.

Tagovi: , , ,

Povezani članci