Događaji

Festival čokolade u Opatiji

Prvi tjedan u prosincu u Opatiji se već gotovo tradicionalno posvećuje čokoladi, pa je upravo Festival koji se održava od 2. do 4. prosinca odličan uvod u najveseliji mjesec u godini

festival-cokolade-opatija-4

 

Opatija tijekom ova tri dana postaje kulisa za brojna događanja posvećena mnogima najdražoj slastici, pa se tako ovdje može uživati u finim, ručno rađenim pralinama, inovativnim čokoladnim okusima i nekim sasvim novim vizijama čokolade.

Veliki i mali proizvođači iz Hrvatske i inozemstva predstavljaju svoje najbolje, pomno odabrane proizvode, a osim samog izlagačkog dijela, tu su brojne degustacije, izložbe, predavanja, tematske radionice i koncerti.

Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade se održava u atraktivnoj Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, dok se radionice, predavanja, degustacije, koncerti i izložbe održavaju u opatijskim restoranima i hotelima, umjetničkim galerijama, paviljonu Juraj Šporer te Villi Angiolini.

Na svoje će doći i ljubitelji vina koji će kroz dio manifestacije pod nazivom Opatijski paradoks imati priliku spojiti vino i čokoladu, a uz brojne radionice za djecu, koncerte, wellness centri će nuditi tretmane na bazi čokolade.

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci