Nekategorizirano

Energetski učinkoviti mini bar

Kod svake investicije danas je primaran izračun potrošnje energije i pripadajućih ušteda, pa tako i hotelska soba s mini barom nije iznimka

Saniteh Dometic mini bar slide

Za one objekte koji razmišljaju ne samo o uštedama, već i o ekologiji, tvrtka Saniteh u svojoj punudi ima energetski učinkovite mini barove švedskoga proizvođača Dometic.

Radi se o E liniji s dva modela izrazito kompaktnog dizajna koji koriste bešuman termoelektrični sustav hlađenja s A+ energetskim indeksom. Savršena su zamjena za 30 ili 40 litarske mini barove starijih generacija, a u novoj varijanti svi snackovi i pića u mini baru ostaju hladna tijekom cijelog vremena boravka gosta s obzirom da se mini bar ne isključuje.

Model Dometic RH 430 NTE tako dolazi u varijanti od 30 litara odnosno 25 litara volumena samog skladišnog dijela, a tijekom 24 sata potrošnja energije iznosi 0.29 kWh. Model Dometic RH 440 NTE ima 40 litara s 34 litre skladišnog prostora, i potrošnju od 0.3 kWh tijekom 24 sata. Oba modela u unutrašnjosti imaju led rasvjetu, mogu biti ugradbeni ili ne, s podešavanjem temperature hlađenja od 5 do 25 stupnjeva.

Novost je u ponudi i 20-litarski mini bar model DM 20, koji funkcionira s otvaranjem na principu ladice pa je pogodan za manje prostore, a istih je karakteristika što se tiče opreme i potrošnje kao i prva dva modela. www.saniteh.hr

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci