Opremanje

Bonne Maman džemovi

Jedan od najpoznatijih brendova džemova i marmelada na svijetu, u ugostiteljskom pakiranju od 30 grama od sada i u hrvatskim hotelima 

Bonne Maman džemovi

Tradicionalna francuska receptura, 100% prirodni sastojci, bez umjetnih boja i sladila, sastojci koje ćete vrlo lako pronaći u kuhinjskom ormariću svoje bake. Bonne Maman džemovi proizvode se na tradicionalan način kroz poseban način prerade koji osigurava zadržavanje okusa voća, arome i prirodne boje. Udio voća je iznad 50%, a u pripremi ovih džemova koristi se nerafinirani šećer te su bez dodatka konzervansa i aditiva.

Jednostavna je to filozofija proizvodnje džemova Bonne Maman koje je od proljeća ove godine uvrstio svjetski lanac Hilton u svoje hotele u cijelom svijetu. Inače za hotele, Bonne Maman džemovi su na raspolaganju u gastro pakiranju od 30 grama. Ne sadrže tragove soje niti kikirikija i pogodni su i za alergičare, pa su već i hoteli u Hrvatskoj koji svojim gostima žele ponuditi nešto više uvrstili Bonne Maman u meni za doručak. Zastupnik za Hrvatsku je tvrtka Nikas. www.nikas.hr

 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci