Događaji

Best Stay-konferencija ponovno okuplja sve koji žele biti najbolji u turizmu

Proper d.o.o. drugu godinu zaredom, 17. i 18. studenoga 2016, u Design Hotelu Royal u Opatiji organizira Best Stay-konferenciju za najbolje u turizmu. Stručnjaci iz nagrađivanih regionalnih i inozemnih hotela i apartmana kroz dva će dana pred više od 300 sudionika podijeliti svoja iskustva o putu do samog vrha turističke ponude

Best Stay

Novo potvrđeni govornici konferencije uključuju predstavnike Swanky Mint Hostela, HomeExchange.com-a, Crowne Plaza Belgrade, Luxury Istria i mnoge druge. Cijelu listu govornika druge po redu konferencije za najbolje u turizmu, pogledajte ovdje.

Već je potvrđeno 150+ sudionika iz cijele Hrvatske i regije, uključujući predstavnike: Hoteli Njivice, Grad Rijeka, Arching-Studio, Apartmani Villa Devana Opatija, Luna Hotel, City Code Beograd, Cubo Apartments Zagreb. Vision d.o.o. i mnogi drugi.

Na ovogodišnjem Best Stay događaju imat će priliku upoznati naše novo potvrđene izlagače: Comping, Bernarda, Hoteza Adria Region, Alarm Automatika, Špica sustavi, Spatio i Absolute.

Zanimljiv dodatak ovogodišnjoj konferenciji je i praktična radionica (limitirana na 60 sudionika) na temu postizanja cjelogodišnjeg turizma (za sve one kojima je to u interesu), koja će se održati na agroturizmu Dvori sv. Jurja na otoku Krku.

NE ZABORAVITE: Rani popust za konferenciju traje do petka 30. rujna.

Cijene s ranim popustom iznose 795 kn + PDV za jedan dan i 1,495 kn + PDV za oba dana konferencije. Cijene nakon ranog popusta iznose 995 kn + PDV za jedan dan i 1,895 kn + PDV za oba dana.

Za sve informacije, registraciju i popis govornika, posjetite www.beststay.com.hr ili kontaktirajte organizatore na +385 51 580 730, ili e-mailom na info@beststay.com.hr.

Brošuru Best Stay događaja s programom konferencije možete preuzeti ovdje.

Tagovi: , , ,

Povezani članci