Opremanje

Bauscher u Ružmarinu

Vodeći svjetski proizvođač porculana za profesionalnu upotrebu u ugostiteljstvu ovoga je proljeća predstavio najnoviji dodatak svojoj popularnoj liniji Modern Rustic

RUŽMARIN Bauscher

To je jedna od najpopularnijih Bauscherovih linija, namijenjena za objekte koji žele opremom stola naglasiti rustikalnost prostora, no uz moderan odmak. Do sada je na raspolaganju bilo pet uzoraka: Ceramic Blue, Sand, Wood, Gray und Stone Gray, a linija je sada nadopunjena s dvije nove varijante.

Varijanta s kružnicama dolazi u nešto tamijim bojama Natural Blue, Sand, Wood i Gray, dok je varijanta s nepravilnim točkastim uzorkom u bojama Rustic River, Sand, Wood, Lagoon i Lobster. Svi se elementi iz linije mogu i međusobno kombinirati što stvara odličan dojam.

Upravo su ove dvije najnovije linije odnedavno u upotrebi po prvi puta i u Hrvatskoj, u opatijskome restoranu Ružmarin. Objekt je to s velikim dnevnim prometom gostiju, pa je bilo važno da porculan bude ne samo vizualno privlačan, već i kvalitetan.

– Nova se Bauscherova linija pokazala iznimno otpornom na lom i krhotine, naročito kada je gužva u kuhinji, a s druge strane zadovoljili smo potrebe za estetikom stola – navode vlasnici Ružmarina, Igor i Goran Marijanović.

Nove Bauscherove linije mogu se vidjeti u salonu distributera, tvrtke Alexander commerce u Zagrebu.

Tagovi: , ,

Povezani članci