Opremanje

Bauscher predstavio novosti linije Purity

Na najvećim europskim sajmovima opreme za hotele Intergastra u Stuttgartu i Internorga u Hamburgu, lider u proizvodnji porculana za profesionalnu upotrebu predstavio je prošireni asortiman i nove uzorke tanjura linije Purity

BAUSCHER_Purity_Dekore

Linija Purity tvrtke Bauscher, jednog od vodećih svjetskih proizvođača ekskluzivnog porculana za restorane i hotele, od ovog je proljeća obogaćena novim segmentima koje su Bauscherovi stručnjaci prezentirali na najvažnijim europskim sajmovima opreme za restorane i hotele.

Radi se o porculanu koji je po boji, debljini stijenke i eleganciji najsličniji Bone China porculanu, no za razliku od njega otporan je na lom te je prilagođen za profesionalnu upotrebu, a linija Purity jedna je od  najpopularnijih među restoranima i hotelima visoke kategorije. Upravo kroz liniju Purity, Bauscher je uspješno kombinirao ekskluzivnost i moderne potrebe, a najnovijom linijom tanjura s novim uzorcima još je veći naglasak stavljen na sam dizajn, te je postignut odmak od klasike.

Tanjuri su odsada dostupni u tri nova uzorka – Finest Loom, Pearls i Silence. Finest Loom je nježnog uzorka bež boje, dok je Pearls elegantnija varijanta dostupna u tamnijoj i svijetlijoj boji. Za one koji preferiraju mat uzorke, na raspolaganju je asortiman pod imenom Silence. Sva se tri uzorka mogu kombinirati međusobno ili s klasičnim elementima Purity linije, što daje mogućnosti efektne i atraktivne prezentacije jela.

Linija Purity je nominirana i za jednu od najvažnijih svjetskih nagrada za dizajn, German Design Award 2016 koja se dodjeljuje za najveća postignuća prije svega vezano za funcionalnost dizajna. www.alexandercommerce.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci