Novosti

Arhitekti i projektanti govore o bazenima

U četvrtak 15.03. na sajmu Relax Adria u Opatiji, održavaju se odlična tematska predavanja o gradnji i projektiranju bazena te wellnessa. Koncipirana na način da pokažu najnovije trendove, otklone nedoumice investitora te ukažu na najčešće pogreške, predavanja su namijenjena arhitektima i projektantima te vlasnicima hotela, vila i kuća za odmor, no i svima ostalima koji planiraju ili projektiraju bazen ili wellness

Relax Adria 2016Sandra Skoblar, konzultantica za projektiranje wellnessa na sajmu Relax Adria će govoriti o najčešćim greškama u projektiranju i izvedbi wellnessa

Kada gradimo bazen, ili razmišljamo o sadržajima koji znače sezonu dulju od tri mjeseca, uvijek nailazimo na puno pitanja. Da li je to ispravan odabir, što uopće odabrati da li bazen, samo saunu ili fitness? Da li mogu to sam, gdje uštedjeti i ono najčešće – da li ću zbog trenutne uštede kasnije uvidjeti da je to dugoročno bila greška?

Kako bi se kroz tematska predavanja odgovorilo upravo na pitanja, sajam Relax Adria osim vodećih izlagača u segmentu bazena, sauni i opreme za wellness, donosi i predavanja na kojima će svi zainteresirani moći saznati odgovore upravo na ova pitanja.

Predavanja se održavaju u četvrtak 15.03. od 15 sati. U prvom dijelu će biti riječi o novim modelima bazena i bazenske tehnologije, na što će se nastaviti predavanje s temom projektiranja wellnessa i najčešćih pogrešaka koje se pritom događaju.

Društvo arhitekata Rijeka će kroz usko specijalizirana predavanja svojih članova koji su se specijalizrali upravo za gradnju bazena u hotelima te vilama i kućama za odmor, dati naglasak na sve one elemente o kojima treba voditi posebnu pažnju, te predstaviti nove trendove u projektiranju i gradnji.

Prisustvovanje predavanjima je besplatno, no potrebno se je prijaviti za posjet sajmu Relax Adria. U nastavku možete pogledati popis i termine predavanja, te ukoliko ste zainteresirani, odmah preuzmite i svoju ulaznicu za sajam.

PROGRAM PREDAVANJA BUTTON

 

preuzmi_ulaznicu_button

Više o sajmu Relax Adria potražite na www.relaxadria.com

______________

Tagovi: , , ,

Povezani članci