Opremanje

Akcija na tekstilni program

Za hotele, pansione i iznajmljivače obiteljskoga smještaja koji se opremaju tekstilom pred sezonu, Intertekstil Stanić tijekom srpnja ima akciju na posteljni program od bijeloga pamuka i satena iz linije Mediteran te na ručnike

Intertekstil Stanić

Radi se o tekstilu od 100 posto pamuka koji se lako održava i prilagođen je upotrebi u hotelijerstvu i turizmu. Mediteran pamučna posteljina dolazi u bijeloj boji, održava se pranjem na 95 stupnjeva, a na akciji se posteljina za jednu osobu može nabaviti već od stotinu kuna na više, dok posteljina za dvije osobe dolazi po cijeni od 150 kuna na više.

Osim pamučne posteljine akcija obuhvaća i bijeli satenski program za one koji žele ekskluzivniju opremu sobe, gdje se cijene plahti kreću već od 84 kune, te program hotelskih ručnika iz linije Irisette u kojoj su na raspolaganju u tri različite veličine (40×60, 50×90, 70×130 cm), i to debljine 380 ili 500 grama.

Sva se roba na akciji može potražiti u maloprodajnim trgovinama Intertekstila Stanić, a njihov popis i adrese po županijama potražite ovdje.

www.intertekstil-stanic.hr

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci