Događaji

Adriatic Gastro Show

Adriatic Gastro Show, međunarodni festival gastronomije i turizma započeo je danas u Splitu u Spaladium Areni i traje do subote 06. veljače, s širokim izlagačkim programom i brojnim pratećim događanjima

Adriatic Gastro Show slide

Manifestacija okuplja će izlagače opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo, izlagače iz područja hrane, pića, napitaka, kave, namještaja, potrošnog materijala, usluga, softvera, tekstila te svega onoga što je potrebno za opremanje i dobru pripremu pred sezonu. Na sajmu nastupaju renomirane tvrtke ne samo iz Hrvatske, već i iz Slovenije, Njemačke, Makedonije, Slovenije i Italije.

Izlagački program obuhvaća namještaj, ugostiteljsku opremu za barove, opremu za profesionalne kuhinje, bazene i bazensku tehniku, pivo, sisteme za održavanje, potrošni materijal, kavu i napitke, opremu za čišćenje i sve ono što treba domaćinu u obiteljskom smještaju, no i velikim hotelskim kućama ili pak restoraterima.

Tijekom sajma će se održati i niz kvalitetnih predavanja i događanja namijenjenih različitim skupinama turističkih djelatnika. U petak 05.02. se održava regionalni Forum obiteljskog smještaja gdje će se iznajmljivači obiteljskog smješataja moći upoznati s brojnim zakonskim i tržišnim novostima, trendovima i uslugama.

Tijekom sva tri dana održava se Cooking show, te niz predavanja, a program možete pogledati ovdje.

U sklopu sajma će se održati i sajam namještaja Katriga Adriatica, s temom unutarnjeg i vanjskog uređenja objekata, opremanja, uredskog namještaja, podova i obloga, rasvjete, te namještaja za wellness & spa, kuhinje i kupaonice, te dekoracije. www.adriaticgastroshow.com

Tagovi: , , , ,

Povezani članci