Novosti

65 godina Valamara & nova upravna zgrada

Valamar Riviera u proteklih nekoliko godina narasla je u najveću i najznačajniju turističku kompaniju u Hrvatskoj. Otvaranjem novog proširenja upravne zgrade obilježeno je prvih 65 godina rada i započela nova era u kojoj su zaposlenici na prvom mjestu

Valamar_otvaranje-7-2018-2

Valamar je danas među deset je najvećih poduzeća u Hrvatskoj prema tržišnoj kapitalizaciji, vodeći je investitor u hrvatski turizam, veliki izvoznik, značajan partner hrvatskom gospodarstvu i prije svegalider u odmorišnom turizmu regije. Želimo nastaviti rasti zajedno s našim zaposlenicima i biti pozitivan primjer zajednici u kojoj poslujemo te stoga nastavljamo po istoj Valamarovoj formuli: ulaganje u djelatnike i kvalitetu, te ulaganje u razvoj proizvoda i destinacija na društveno odgovoran i održiv način, rekao je predsjednik Uprave Valamara Željko Kukurin prilikom predstavljanja nove upravne zgrade pred brojnim okupljenim gostima, među kojima su bili i brojni poslovni partneri i umirovljeni zaposlenici Riviere.
Samo predstavljanje Kukurin je iskoristio za još jednu prezentaciju novog smjera brend startegije i brand marketinga pod sloganom “All you can holiday” s kojim Valamar uskoro kreće u promociju.
Osim što su u čast velikom jubileju otvorili novu upravnu zgradu, Kukurin je kazao da 65. obljetnicu poslovanja obilježavaju još jednim važnim događajem – nakon što se godinama tvrtka širi diljem Lijepe naše, ovaj su tjedan objavili da su napravili korak prema internacionalizaciji poslovanja. Naime, Valamar je dao obvezujuću ponudu za kupnju hotela Petersbuehel u austrijskom Obertaurenu, što je prvo ulaganje Valamara izvan Hrvatske.
Tagovi: , , ,

Povezani članci