Novosti / Opremanje

4 nova okusa sladoleda za sezonu 2017

Za ljetnu sezonu 2017 talijanski proizvođač baza za sladolede MEC3 predstavio je četiri nova okusa Beso Doble, Dona Amanda, Dacquoise i Cookies Spicy

Higis

Sladoled Beso Doble inspiriran je desertom Damini poljupci a sadržava komadiće vafla i lješnjaka te tamnu čokoladu. Dona Amanda je krema od odabranih badema prema recepturi za izradu konfeta iz talijanskog grada Sulmona. Ovaj je sladoled izrazito kremozan i atraktivan jer se dekorira i originalnim konfetima iz Sulmona koje ekskluzivno priprema master confectioner William di Carlo.

Variegato Dacquoise rafinirani je biskvit mekanih badema pretočen u sladoled najviše talijanske kvalitete. U sladoledu Cookies Spicy prevadava aroma đumbira i cimeta koji s komadićima hrskavog i začinjenog biskvita i karamele daju potpuno novi okus kao odgovor na rastući trend nešto jačih okusa. www.higis.hr

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci