Događaji

29. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika

Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore organizira 29. godinu za redom Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika. Ovogodišnji, 29. Kongres održavat će se od 27. do 29. studenoga 2016. godine u Splitu. Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije

split-panorama-shutterstock_64538203

Uz osvrt na proteklu turističku sezonu, sudionike očekuju zanimljiva izlaganja i rasprave o aktualnim temama u ovoj djelatnosti, panel diskusije, komercijalne prezentacije i promocije, izlaganja najviših predstavnika državnih tijela te stručnjaka, kao i dovoljno prilike za formalnu i neformalnu razmjenu iskustva među ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i inozemstva.

Od ove godine očekuje nas nova koncepcija Kongresa. Idejna koncepcija sastoji se od glavnog dijela koji je načelno uobičajeni radni dio kongresa, ali i niza popratnih događanja. Novim pristupom, na suvremen i atraktivan način organizacijom Kongresa želimo prije svega promovirati struku i ojačati njezin dignitet.

Konačni cilj je okupiti i promovirati struku kroz tematske radionice i panele, potaknuti i educirati ugostitelje kroz prezentacije i degustacije, predstaviti nove proizvode. Također, cilj je uključiti sudionike i predavače iz regije te dati priliku široj populaciji (građanima, turistima…) da se upoznaju s ugostiteljskom i turističkom ponudom domaćina, ali i ugostitelja i turističkih djelatnika iz drugih dijelova RH.

Za predsjednika Organizacijskog odbora imenovan je Stjepan Knežević, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore. Članovi organizacijskog odbora su: Elida Marković, predsjednica Obrtničke komore Splitsko dalmatinske županije i član  Organizacijskog odbora;  Nenad Šepak, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a; Branko Greblički, potpredsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a; Katica Vučetić članica Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci