Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Zagreb Wine Gourmet Weekend

Autor: Turizam Info   |    Datum: 10.04.2012   |    Vrijeme: 09:31   |    Kategorija: Događaji
Na manifestaciji gostuju poznati svjetski vinari s vođenim degustacijama, renomirani kuhari, održavaju se radionice, live show cooking, paneli.

Zagreb Wine Gourmet Weekend novi je festival vina i hrane koji će se od ovog petka 13. travnja pa do 15. travnja 2012. održati u Gliptoteci HAZU & CENTAR KAPTOL u Zagrebu. Weekend nastavlja tradiciju Zagreb Wine Gourmet Festivala koji je tijekom prošle četiri godine postao jedno od najvažnijih događanja na području vina i visoke kuhinje.

Uz degustaciju vina i hrane na izlagačkim mjestima, program donosi mnogobrojne vođene radionice i prezentacije, nekoliko masterclassa sa svjetskim vinarskim zvijezdama, live show cooking, zanimljive tematske panele s uglednim gostima iz svih krajeva svijeta, organizirana kušanja za restoratere i ugostitelje. Dodatan je mamac i festivalska vinoteka u kojoj će se moći kupiti izložena vina po posebnim festivalskim cijenama.

U petak i subotu Zagreb Wine Gourmet Weekend imat će i bogat večernji dio programa koji će početi odmah nakon zatvaranja službenog dijela izložbe u 19 sati. Gosti će moći uživati u ponudi delicija iz food courta, fine wine bara, beer bara i cigar loungea te u koncertima i glazbi koju će uz poznate DJ-eve ekskluzivno za ZWGW puštati i neki od naših poznatih vinara i chefova. Ulaznice u pretprodaji na www.eventim.hr za jedan dan iznose 100 kuna, dok za tri dana iznose 240 kuna.