Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

Prezentacija Istre u srcu Milana

Autor: Turizam Info   |    Datum: 06.02.2012   |    Vrijeme: 11:25   |    Kategorija: Događaji
Osim Kempinski Hotela Adriatic, svoje je proizvode predstavila i vinarija Menghetti
U Milanu se se mogla probati i maslinova ulja i vina Degrassi te proizvodi Zigante tartufa, i to ne samo tartufi, već i maslinova ulja
Fiorela Morožin - izvršna zamjenica direktora Kempinski Hotel Adriatic, Lena Sviličić - voditeljica odnosa s javnošću Kempinski Hotel Adriatic, Tiziana Cani - Mice and More Agencija Milano, Luigi Destino - vlasnik agecnije Mice and More Milano, Jelena Rubeša - voditeljica prodaje Kempinski Hotel Adriatic
Na prezentaciji je bilo 50-tak uzvanika, među kojima ugledni novinari i urednici, manageri nekih od najvećih talijanskih tvrtki te meeting i event agencija
Mirisi i okusi Istre u srcu Milana
Predstavljeni Kempinski Hotel Adriatic, Zigante Tartufi, vina Meneghetti, Degrassi i kozmetička tvrtka Dermoestetik a za događaj se tražila karta više

Luksuzni hotel The Gray, udaljen stotinjak metara od milanskog Duoma, bio je krajem siječnja mjesto trosatnog druženja managementa hotela Kempinski Adriatic, tvrtke Zigante Tartufi, vinarija Meneghetti i Degrassi te kozmetičke tvrtke Dermoestetik. Ova uigrana ekipa uspjela je tijekom trajanja Tjedna mode, u samo srce talijanske prijestolnice glamura privući 50-tak uzvanika, među kojima je bilo uglednih novinara i urednika, managera nekih od najvećih talijanskih tvrtki te meeting i event agencija.

- Do samog kraja se tražila akreditacija više, tako da smo na kraju ugostili petnaestak ljudi više od planiranog. Interes za Istru raste iz godine u godinu, tu se Talijani osjećaju kao kod kuće, dobrodošli. Uz Austrijance i Nijemce, oni su nam jedni od najvjernijih gostiju, pogotovo u ljetnim mjesecima – izjavila je zamjenica generalnog direktora Kempinski Hotel Adriatic, Fiorela Morožin.

Lena Sviličić, voditeljica odnosa s javnošću hotela Kempinski Adriatic ilustrirala je na početku čari Istre i iznimni potencijal istarskih autohtonih proizvoda. U ime vinarije Meneghetti gostima se kratko obratio Goran Hanžek, istaknuvši etikete Art in the Bottle i Soul of Istria, dok je dobrodošlicu od strane vinarije Degrassi poželio Siniša Škaberna, ukratko objašnjavajući specifičnosti istarske zemlje i važnosti iste pri uzgoju raznih sorti vinove loze. Istarski Tartuf predstavio je Kristian Puzzar iz Zigante Tartufa, prezentirajući najnoviju liniju luksuznih proizvoda na bazi tartufa. Na događaju su se predstavila i nagrađivana ekstra djevičanska maslinova ulja Meneghetti (istarska bjelica, leccino, rosulja i izbor) i Zigante Tartufi (frantoio, leccino, istarska bjelica), a sve su to sudionici mogli i probati.

- Prodaja je umijeće buđenja mašte klijentu kreativnim akcijama u kojima uživaju sva osjetila… nezaboravan pogled, opijajući okus, miris koji osvaja…naš potencijalni klijent se mora naprosto zaljubiti u određenu lokaciju, da bi se odlučio pokloniti nam povjerenje za održavanje nekog bitnog eventa njegove kompanije. Menadžeri, donositelji odluka, danas imaju kroničan nedostatak vremena te je lakše dovesti Istru njima na pladnju, u čaši, u slici, glasu, nego njih u našu oazu luksuza. Stoga je osnovna zadaća svih sudionika Kempinski Hotel Adriatic Client Eventa Milano 2012 bila predstaviti ono najbolje od Istre u samom srcu talijanskog gospodarstva, Milanu – pojasnila je koncept događaja Jelena Rubeša, voditeljice prodaje Kempinski Hotela Adriatic.