Budite u toku i prijavite se na naš newsletter

A gdje ste ono ostavili broj kreditne?

Autor: Turizam Info   |    Datum: 13.02.2012   |    Vrijeme: 13:40   |    Kategorija: Događaji
Standarde sigurnosti kartičnih podataka kao i obaveze koje čekaju sve prisutne u online trgovini otkrijte na “Web::Strategiji 13 - Kupac zvan čežnja”.

Posljednjih godina svjedoci smo ogromnog porasta online trgovine. Riječi kao što su merchant, payment gateway, credit card holder, acquirerer više nisu nepoznanica nego novi buzzword na tržištu. No tu je i druga strana priče. Što više trgujemo online to smo više zabrinuti zbog jednako tako značajnog porasta online prijevara, krađa i gubitka povjerljivih kartičnih podataka, krađa identiteta i slično. Jeste li znali da je od 2008. do danas "izgubljeno" preko 510 milijuna osjetljivih kartičnih podataka?

“Kupujete? Prodajete? I sve to online? Sve 5, samo neka bude sigurno!” - izjavili su Marko Jertec i Igor Gregurec, predavači Web::Strategije 13, te nastavaljaju s najavom zanimljivog i korisnog predavanja: 
-U ovom predavanju dotaknut ćemo se mračne teme kartične sigurnosti koja je do sada bila obavijena velom tajne, imat ćete priliku upoznati osnovne crte standarda kojim se regulira sigurnost kartičnih podataka kao i obaveze koje po tom standardu čekaju sve prisutne u online trgovini. Vidjet ćemo i neke trendove, koje su aktualne teme i što se događa u online trgovini s aspekta sigurnosti. Upoznat ćemo vas s novim buzzwordom koji je ipak malo više od toga, s PCI DSS-om.

Registrirajte se za konferenciju već danas!

Uspjeh u online poslovanju nagrađuje se Zlatnom nagradom Web::Strategije, ovog puta u kategoriji Web poslovanje 2012. Ova regionalna nagrada promiče tvrtke i izvođače radova na webu koji su najuspješnije i najinovativnije koristili internet kao alat u svom poslovanju, u turizmu ili izvan njega. Prijave za nominaciju za Zlatnu nagradu Web::Strategije otvorene su do 27. veljače 2012., stoga prijavite svoj web portal, web servis, rješenja u internet bankarstvu ili online bookingu te druge komercijalne web usluge.